Moda


Sinter je izdelovalec tehnološko vrhunskih izdelkov – z našimi zavornimi oblogami boste pri zaviranju najboljši. In zato želimo, da tudi po oblačilih izstopate iz množice! 

V sodelovanju z mlado slovensko modno oblikovalko Nušo Bernot smo zasnovali lastno linijo oblačil za šport in prosti čas. Tako kot naše zavorne obloge so tudi naša oblačila izdelana v Sloveniji. 

Če želite izvedeti več o modnih oblačilih Sinter, obiščite to spletno stran ... ali pa se naročite na naše novice, da vas bomo obvestili, ko bodo na voljo novi modeli! 

Fashion

Nogavice

Za kolesarski življenjski slog potrebujete tudi ustrezne nogavice, ki bodo nekaj posebnega. Zasnovali smo jih tako, da bodo vaša stopala suha in udobno obuta.

Lahko jih nosite, ko brcate pedala navkreber – a najbolj udobne so za vsakdanjo nošnjo, da bo vaš kolesarski slog viden povsod! 

Naše nogavice niso t.im. »tehnične« nogavice! 

Na voljo je pet različnih grafičnih vzorcev, vsakega smo poimenovali po znameniti slovenski gori – Špik 2472, Mangart 2679, Stenar 2501, Razor 2601 in Kljuka 2137! Izbirate med petimi različnimi vzorci, ali kupite tiste, ki so vam najbolj všeč!

Majice

URADNA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI SINTER BRAKES TEAM

Točno takšno majico nosijo dirkači naše ekipe Sinter Brakes Team. Oblecite jo, in se počutite kot del ekipe Sinter Brakes Team-a. Odraža identiteto in vrednote družbe Sinter. Majica je narejena iz lahke, zračne in hitro sušeče tkanine, ki vas bo ohranjala sveže tudi pri največjih naporih. 

MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI SINTER BRAKES 

Odraža identiteto in vrednote družbe Sinter, hkrati pa izboljša vašo zmogljivost z lahko, prepustno tkanino, ki se hitro suši tudi ob največjih naporih.

PS: še vedno boste morali trdo delati za najboljše rezultate! A tudi, če ne boste – boste vsaj videti kot zmagovalec! 

Socks & Jersey
Socks & Jersey
Socks & Jersey